Bel voor een afspraak - 06 11 71 5339

GECERTIFICEERD

Massage in Hengelo

 

Vrijwel niets is zo ontspannend en rustgevend als een goede en professionele massage. Bij Massagetherapeut Nicole Heideman ben je aan het juiste adres voor diverse massages in Hengelo. In tijden die veel stress of zorgen met zich meebrengen kan het lichaam er behoefte aan hebben om tot rust te komen. Las je dit rustmoment niet in, dan loop je het risico dat de stress en druk zich gaan uiten in lichamelijke ongemakken. Tijdens de massages wordt er volop aandacht besteed aan het terug in balans brengen van lichaam en geest. Door middel van professionele massagetechnieken en aangename producten zal je helemaal kunnen ontspannen waardoor je lichaam terug in evenwicht zal komen.

 

Welke massages in Hengelo biedt Nicole aan?

 

Wist je dat er tijdens een massage bepaalde stoffen vrijkomen in het lichaam die het geluksgevoel verhogen? Voor sporters die hun prestaties willen verbeteren of aan een optimaal herstel van hun spieren willen werken, biedt Nicole Heideman specifieke sportmassages in Hengelo aan. Tenslotte is Nicole gespecialiseerd in zwangerschapsmassages. Naast dat een zwangerschap voor lichamelijke klachten kunnen zorgen en deze gebieden tijdens een massage worden aangedaan, brengt een massage zowel de moeder als de baby tot rust. Bij de massagesalon in Hengelo kan je rekenen op een professionele massage. Massagetherapeut Nicole Heideman streeft er naar iedere lichaamsmassage optimaal te laten verlopen met fantastische resultaten tot lange tijd erna.

 

Afspraak maken voor een massage in Hengelo?

 

Wil je kennismaken met professionele massage bel of mail dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Massagesalon in Hengelo is bereikbaar op het nummer 06 11 71 5339 of je kan een mailtje sturen naar info@nicoleheideman.nl. Gun jezelf dat rustmoment en laat je onderdompelen in de wereld van de lichaamsmassages, je zal ervan versteld staan wat dit met je lichaam en innerlijke rust zal doen. Ook voor verdere informatie of specifieke vragen kan je bij mij terecht.

Ko Arnoldistraat 4

7558 TW Hengelo

 

T | 06 11 71 5339

 

@ | info@nicoleheideman.nl

 

KVK | 70460833

BTW | NL001405712B84

Bank | NL56 INGB 0749414804

 

nicoleheideman.nl        -         Bel voor een afspraak - 06 11 71 5339          -         copyright 2018

GECERTIFICEERD