Bel voor een afspraak - 06 11 71 5339

GECERTIFICEERD

Sportmassage in Hengelo

 

Wie aan sport doet, ongeacht op welk niveau, kan elk moment te kampen krijgen met ongemakken aan spieren en gewrichten. Heel vervelend, maar niets om je zorgen over te maken. Spieren die pijnlijk aanvoelen of verkrampen zullen met de juiste massage herstellen. Boek een sportmassage in Hengelo bij Nicole Heideman, zij helpt je graag verder.

 

Preventieve en herstellende sportmassage in Hengelo

 

Sportmassages hebben een dubbel doel. Enerzijds kunnen ze helpen de spieren en gewrichten voor te bereiden en op te warmen voor een sportieve prestatie, anderzijds kunnen ze een helende en verlichtende functie hebben na de sportprestatie. Het doel van een sportmassage in Hengelo bij Nicole Heideman is om de doorbloeding in het lichaam te verbeteren waardoor afvalstoffen makkelijker kunnen worden afgevoerd. Spieren zullen sneller ontspannen en herstellen van de inspanning.

 

Door een sportmassage in te lassen na je trainingen of wedstrijden zal de recuperatietijd die je moet inbouwen aanzienlijk inkorten. Gespannen, verkrampte of overbelaste spieren krijgen door een sportmassage de kans om sneller te herstellen. Nicole Heideman werkt samen met verschillende andere medische specialisaties en zal indien wenselijk of noodzakelijk een doorverwijzing naar één van de andere disciplines aanraden. Op die manier bent u steeds zeker van de beste behandeling en een optimaal herstel.

 

Afspraak maken voor een sportmassage in Hengelo?

 

Wil jij je sportieve uitdagingen naar een hoger niveau tillen? Heb je na sportprestaties vaak terugkerende klachten? Bel mij vandaag nog op het nummer 06 11 71 5339 of stuur een mailtje naar info@nicoleheideman.nl voor het maken van een afspraak. Samen met sportmassage in Hengelo bij Nicole Heideman zorg je ervoor dat je sportieve uitdagingen net dat ietsje extra krijgen.

Ko Arnoldistraat 4

7558 TW Hengelo

 

T | 06 11 71 5339

 

@ | info@nicoleheideman.nl

 

KVK | 70460833

BTW | NL001405712B84

Bank | NL56 INGB 0749414804

 

nicoleheideman.nl        -         Bel voor een afspraak - 06 11 71 5339          -         copyright 2018

GECERTIFICEERD